Scrambler® XP 1000 S
*Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Scrambler® XP 1000 S

Fra kr 162.300.- EKS MVA (202.875.- INKL MVA)

Vi tar utfordringen

Scrambler® XP 1000 S

Scrambler® XP 1000 S

Radar Blue
  • 27-tommer Duro Powergrip II dekk

Fakta

Motor & Drivlinje
Hjuloppheng / Brems / Dekk & Felger
Dimensjoner
Egenskaper
Motor
2-syl 4-takt SOHC
Volum (cc)
952cc
Drivstoff system
EFI
Gir
Automatisk PVT P / R / N / L / H
Drivlinje
Hi Perf. Close Ratio AWD/2WD
Kjøling
Væskekjølt
Fremre hjuloppheng
Hvelvet doble A-armar, 290 mm fjæringsvei
Bakre hjuloppheng
Individuell med doble A-armer, 355 mm fjæringsvei
Forbrems / Bakbrems
Hydrauliske skivebremser
Parkeringsbrems
Låsbar handbrems
Fordekk
27 x 9-12; Duro Power Grip II
Bakdekk
27 x 9-12; Duro Power Grip II
Felger
12" Alu
Lasteplan (L x W x H)
-
Lastekapasitet foran / bak
11 kg / 23 kg
Drivstofftank
19,9 L
Bakkeklaring
305 mm
Lengde / Bredde / Høyde
2261 x 1427 x 1434 mm
Nyttelast
235 kg
Akselavstand
1458 mm
Tørrvekt
417 kg
Setehøyde
940 mm
Cargo System
Lock & Ride
Servostyring
Standard
Maks tilhengervekt
830 kg
Hengerfeste
Standard 2''
Instrumentering
4" (10.2 cm) LCD panel m/bluetooth
Lys
Halogen
Homologering
Traktor A / Traktor B
Nytt nivå i ATV-verden

Nytt nivå i ATV-verden

Råskap til verden 

Vi har gjenskapt ATV-kjøretøyet – med gjennomgående endringer. En aggressiv 55-toms sporvidde forbedrer egenskaper og stabilitet. Grove Duro Powergrip dekk gir maksimalt grep og kontroll, og ekstreme 35,5cm fjæringsvei takler det mest nådeløse terreng.

Ny tvers gjennom

Ny tvers gjennom

Hele rammen på Scrambler Xp1000S er ny og designet med det for øyet å funke sammen  med de ekstreme egenskapene som kjøretøyet ellers er i besittelse av. Et offensivt design med fleksible komponenter gir trygghet uansett terreng og kjøreforhold. Scrambler forener alle egenskaper som trengs for at du skal ta alle utfordringer i terrenget 

NY PLATTFORM

NY PLATTFORM

Polaris har utviklet et helt nytt chassis. Det er større og sterkere enn noensinne.
Diameter på hovedrammen er økt med 31%. Tanken med konstruksjon er helt og fullt at den skal tåle bruk og «misbruk». Den overlever alt du måtte utsette den for. Den tar utfordringen!

Differensial fra RZR-modellen

Differensial fra RZR-modellen

Polaris har sin RZR XP 1000 – modellen som er verdensledende racing-UTV. Scrambler har fått fremre differensial og drivaksling fra denne modellen, men ytterligere forsterket med 15%. Dermed er styrke og holdbarhet betydelig forbedret.

STERKERE DRIVLINJE

STERKERE DRIVLINJE

Du kan la deg blende av design på noen ATV-modeller - men Scrambler Xp1000S er den som leverer. Derfor er hele drivlinjen forsterket med 25%. Dette er nyutvikling som radikalt forbedrer kjøreopplevelsen med økt fjæringsvei, høyere bakkeklaring og større hjul.

Scrambler leverer

Scrambler leverer

Den helt nye Scrambler XP1000 S er modellen som tar pusten der andre holder igjen. Dette er modellen med framragende innovasjon. Den definerer et nytt nivå man trodde var uoppnåelig. Den gir deg følelsen av å mestre – den gir deg selvtillit og flytter grensen for det man tidligere mente var umulig.
I den virkelige verden blir ikke suksessen målt med pene data på skjerm. Scrambler er nådeløs – også i et terreng der ingen får gratispass og fiasko ikke er et alternativ.

FØRSTE MED 140cm/55-TOMS SPORVIDDE

FØRSTE MED 142,7cm/56-TOMS SPORVIDDE

Polaris er først i verden med 142,7cm på en sports-ATV. Dette er et nytt nivå av stabilitet og prestasjoner man ikke trodde var mulig for en atv. Forutsigbarheten er fullkommen når du problemfritt må over steinur, myrer eller tuer. Scrambler presenterer et nytt nivå for kjøring i slikt provoserende terreng. 

AGGRESSIVE 27-TOMS dekk

AGGRESSIVE 27-TOMS dekk

Den ekstreme sporvidden på nye Scrambler Xp1000S er forbedret med 27-toms Duro Powergrip II dekk på nye 12-toms felger. Den høyere dekkprofilen følger underlaget og gir optimal respons samtidig som dekkbredden er i perfekt balanse. Føreren har kontrollen. En robust konstruksjon motstår punkteringer og dekkmønsteret er utviklet for å gi maks grep uansett underlag.

Enestående 30,5cm BAKKEKLARING

Enestående 30,5cm BAKKEKLARING

Scrambler er ekstrem også her, med en bakkeklaring på hele 30,5cm hever vi oss bokstavelig over problemene. Vi leverer langt over dine forventninger.  Det sier seg selv: med ekstrem og stabil sporvidde, og lang fjæringsvei flyter du – terrenget blir ingen hindring. 

LENGRE FJÆRINGSVEI, mer KONTROLL

LENGRE FJÆRINGSVEI, mer KONTROLL

Nye Scrambler XP 1000 S har en rekke unike løsninger inkludert et nytt fjæringssystem med lang vandring, som takler terrenget med en komfort du ikke har opplevd før.

35cm FJÆRINGSVEI

35cm FJÆRINGSVEI

29cm fjæringsvei fremme og 35cm bak er et nytt nivå lansert i ATV-verden. Avansert geometri nullstiller innlært tenking omkring fjæringsvei. Sporvidde-endring(ved innfjæring) og skrubing(i kurvkjøring) er eliminert gjennom hele fjæringsveien. Et nytt nivå for komfort i terrengkjøring er en realitet.

ELIMINERING AV UØNSKET STYREUTSLAG

ELIMINERING AV UØNSKET STYREUTSLAG

Helt nye Scrambler XP 1000 S eliminerer praktisk talt uønsket styreutslag gjennom bruk av Polaris sitt  ProSteer styresystem. Teknologien er en helt unik konstruksjon.

Du og din maskin

Du og din maskin

Det er sagt før, men nye Scrambler XP 1000 S gir deg et nytt nivå – den er på parti med deg som kjører. Du blir ett med maskin, du er sjef og du er best. Dette takler du uansett utfordring. Det er akkurat slik det skal føles når du «på ordentlig er ett med kjøretøyet»!

PERFEKT førertilpasset

PERFEKT førertilpasset

Standard 8cm justerbar styreforhøyer og racing-designet styre gir maks kontroll for aktiv kjøring

Bilder

Bla til toppen