Sportsman® XP 1000 S
*Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Sportsman® XP 1000 S

Fra kr 161.500.- EKS MVA (201.875.- INKL MVA)

Uante muligheter

Sportsman XP 1000 S

Sportsman XP 1000 S

Super Graphite
  • 27-tommer Duro Powergrip dekk
  • 226kg lastekapasitet
  • 830kg slepekapasitet
  • 35,5cm fjæringsvei i front og 29 cm bak

Fakta

Motor & Drivlinje
Hjuloppheng / Brems / Dekk & Felger
Dimensjoner
Egenskaper
Motor
2-syl 4-takt SOHC
Volum (cc)
952cc
Drivstoff system
EFI
Gir
Automatisk PVT P / R / N / L / H
Drivlinje
Hi Perf. Close Ratio AWD/2WD
Kjøling
Væskekjølt
Fremre hjuloppheng
Hvelvet doble A-armar, 290 mm fjæringsvei
Bakre hjuloppheng
Individuell med doble A-armer, 355 mm fjæringsvei
Forbrems / Bakbrems
Hydrauliske skivebremser
Parkeringsbrems
Låsbar handbrems
Fordekk
27 x 9-14; Duro Power Grip II
Bakdekk
27 x 11-14; Duro Power Grip II
Felger
14" Alu
Lasteplan (L x W x H)
-
Lastekapasitet foran / bak
91 kg / 136 kg
Drivstofftank
19,9 L
Bakkeklaring
305 mm
Lengde / Bredde / Høyde
2349 x 1442 x 1435 mm
Nyttelast
235 kg
Akselavstand
1458 mm
Tørrvekt
450 kg
Setehøyde
940 mm
Cargo System
Lock & Ride
Servostyring
Standard
Maks tilhengervekt
830 kg
Hengerfeste
Standard 2''
Instrumentering
4" (10.2 cm) LCD panel m/bluetooth
Lys
LED
Homologering
Traktor A / Traktor B
Verdens største & råeste

Verdens største & råeste

Vi har gjenskapt ATV som et kjøretøy – med gjennomgående endringer. Med aggressive 56-tommers(144,2cm) sporvidde forbedres egenskaper og stabilitet radikalt. Grove Duro Powergrip dekk gir maksimalt grep og kontroll, og ekstreme 35,5cm fjæringsvei takler det mest nådeløse terreng.

Ny tvers gjennom

Ny tvers gjennom

Hele rammen på Sportsman XP 1000 S EPS er ny og designet med det for øyet å funke sammen med de ekstreme egenskapene som kjøretøyet ellers er i besittelse av. Et offensivt design med fleksible komponenter gir trygghet uansett terreng og kjøreforhold. Sportsman forener alle egenskaper som trengs for at du skal ta alle utfordringer i terrenget.

NY PLATTFORM

NY PLATTFORM

Polaris har utviklet et helt nytt chassis. Det er større og sterkere enn noensinne.
Diameter på hovedrammen er økt med 31%. Tanken med konstruksjon er helt og fullt at den skal tåle bruk og «misbruk». Den overlever alt du måtte utsette den for. Den tar utfordringen!

Differensial fra Ranger XP

Differensial fra Ranger XP

Sportsman XP 1000 S har fått det beste av det beste hos Polaris. Frontdifferensial og drivakslingene er tatt fra Ranger XP – en modell som overgår alt i UTV-verden. Disse komponentene er ytterligere forsterket med hele 15%. Nå snakker vi seriøst om pålitelighet og holdbarhet! 

STERKERE DRIVLINJE

STERKERE DRIVLINJE

Du kan la deg blende av design på noen ATV-modeller - men Sportsman XP1000S er den som levere. Derfor gjorde vi om på hele drivlinjen med 25% sterkere detaljer slik at den kan jobbe best mulig sammen med den økte fjæringsveien, bakkeklaringen og de større hjulene.

En nyhet for verden

En nyhet for verden

Den helt nye Sportsman XP 1000 S er modellen som tar pusten der andre holder igjen. Dette er modellen med framragende innovasjon. Den definerer et nytt nivå man trodde var uoppnåelig. Den gir deg følelsen av å mestre – den gir deg selvtillit og flytter grensen for det man tidligere mente var umulig.
I den virkelige verden blir ikke suksessen målt med pene data på skjerm. Sportsman XP 1000 S er nådeløs – også i et terreng der ingen får gratispass og fiasko ikke er et alternativ.

FØRST i verden med 144,2cm sporvidde

FØRST i verden med 144,2cm sporvidde

Polaris er først i verden med 144,2cm på en sports-ATV. Dette gir et nytt nivå av stabilitet og prestasjoner man ikke trodde var mulig for en atv. Forutsigbarheten er fullkommen når du vil fort og trygt over steinur, myrer og tuer. Scrambler presenterer et nytt nivå for slikt provoserende terreng. 

AGGRESSIVE 27-TOMS dekk

AGGRESSIVE 27-TOMS dekk

Den ekstreme sporvidden på nye Sportsman XP 1000 S er forsterket med 27-toms Duro Powergrip II dekk på nye 12-toms felger. Den høyere dekkprofilen følger underlaget og gir optimal respons samtidig som dekkbredden er i perfekt balanse. Føreren har kontrollen. En robust konstruksjon motstår punkteringer og dekkmønsteret er utviklet for å gi maks grep uansett underlag. Kombinasjon av dekkvalg & felg er den geniale miks. 

Enestående 30,5cm BAKKEKLARING

Enestående 30,5cm BAKKEKLARING

Sportsman XP 1000 S er ekstrem også her, med en bakkeklaring på hele 30,5cm hever vi oss bokstavelig over problemene. Vi leverer langt over dine forventninger.  Det sier seg selv: med ekstrem og stabil sporvidde, og lang fjæringsvei flyter du – terrenget blir ingen hindring.

LENGRE FJÆRINGSVEI, mer KONTROLL

LENGRE FJÆRINGSVEI, mer KONTROLL

Nye Sportsman XP 1000 S har en rekke unike løsninger inkludert et nytt fjæringssystem med lang vandring, som takler terrenget med en komfort du ikke har opplevd før

35,5cm FJÆRINGSVEI

35,5cm FJÆRINGSVEI

29cm fjæringsvei fremme og 35,5cm bak er et nytt nivå lansert i ATV-verden. Avansert geometri nullstiller innlært tenking omkring fjæringsvei. Sporvidde-endring(ved innfjæring) og skrubing(i kurvkjøring) er eliminert gjennom hele fjæringsveien. Et nytt nivå for komfort og kontroll i terrengkjøring er en realitet.

ELIMINERING AV UØNSKET STYREUTSLAG

ELIMINERING AV UØNSKET STYREUTSLAG

Sportsman XP 1000 S har praktisk talt helt eliminert uønsket styreutslag gjennom bruk av Polaris sitt  ProSteer styresystem. Teknologien er en helt unik konstruksjon.

Konstruert for å innfri

Konstruert for å innfri

Sportsman XP 1000 S er en helt ny modell. Vi ønsket simpelthen å gjøre ennå mer enn du kunne forestille deg – helt og fullt. Polaris definerer et nytt nivå med sin lastekapasitet på 226kg. Sportsman innfrir mer enn du kunne ane.

Lastekapasitet

Lastekapasitet

Du får alt med deg. Imponerende 90kg kapasitet fremme og 136kg bak. 226kg totalt på vårt nye lastesystem gir ubegrensede muligheter.

Flytter fjell

Flytter fjell

Slepekapasiteten er enorm. Med et potensial inntil 830kg tåler Sportsman XP 1000 EPS de tøffeste arbeidsoppdrag. Kraftig kulekobling sikrer deg tryggheten når slepet er som tøffest og terrenget mest utfordrende. 

Bilder

Bla til toppen